Onder de noemer ‘Winterwonder’ organiseerde CC De Factorij allerlei warme initiatieven in de regio Groot-Zaventem van 18 december 2020 t.e.m. 28 februari 2021.

Tijdens de donkere winterdagen wilde CC De Factorij een baken van licht zijn. Letterlijk. Er werd een lichtinstallatie geplaatst rond het gebouw die elke avond bezichtigd kon worden. Ook in de deelgemeenten werden drie plekken uitgelicht: De Kring (Nossegem), de Oude Pastorij (Sint-Stevens-Woluwe) en de bibliotheek van Sterrebeek. Via de Winterwonder-route kon je een wandel- of fietstocht maken die je langs de vier lichtinstallaties leidde.

Daarnaast waren er verschillende raamtekeningen te bewonderen op de ramen van het CC én op de ramen van inwoners van de gemeente. Tien professionele illustratoren lieten samen met dertien jonge talenten van de kunstacademie van Zaventem hun fantasie en tekenkunsten los in deze heuse outdoor illustratie-expo.

Iedereen kon echter deel uitmaken van de warme actie van CC De Factorij. Bezorgde je een hartverwarmende, leuke, lieve, hoopvolle… boodschap voor iemand in het bijzonder of voor alle inwoners van Zaventem, dan projecteerde het CC jouw bericht reuzegroot op het gebouw. Cultuur Noordrand stuurde ook een berichtje in!

Benieuwd wat CC De Factorij nog in petto heeft? Neem een kijkje op hun website.