Livestream een voorstelling naar het zorgpubliek of minder mobiel publiek in jouw (buur)gemeente of stad. 

Het doelpubliek van een livestream is het zorgpubliek en het minder mobiel publiek in lokale woonzorgcentra of ziekenhuizen, psychiatrische zorgvoorzieningen, asielcentra, zorgcentra voor mensen met een beperking.

Als satellietcentrum faciliteer je de vertoning van een gelivestreamde voorstelling voor het publiek in zorgcentra of ziekenhuizen. Voor de vaste prijs van 450 euro (incl. btw) bedien je 1 of meerdere zorgvoorzieningen uit jouw gemeente en/of buurgemeenten. Je krijgt de nodige tips en begeleiding via het leerplatform van Cultuurconnect.

Binnen regio Noordrand biedt dit de mogelijkheid aan gemeenten zonder cultuurhuis om ook een voorstelling aan te bieden aan hun zorgpubliek.

Cultuur Noordrand wil graag weten of jouw cultuurhuis of gemeente interesse heeft om deel te nemen aan een livestream. Wij willen bekijken hoe we dit voor de regio inhoudelijk en financieel mee kunnen ondersteunen.

Heb jij interesse om in jouw gemeente de livestream van een voorstelling aan te bieden aan zorgpubliek of minder mobiel publiek? Of heeft jouw cultuurhuis interesse om als satellietcentrum op te treden? Laat ons dit weten door een mail te sturen naar jo.sollie@cultuurnoordrand.be.

Concreet kan je voorjaar 2022 intekenen voor 2 voorstellingen: