Met het lentethema “Geluk” in de maanden mei en juni zet Toerisme Vlaams-Brabant de Gracieuze kastelen en tuinen van de Groene Gordel in de schijnwerper. Ze moedigen gemeenten in de Groene Gordel aan om verschillende parken en tuinen op lokaal initiatief open te stellen voor de Parkenparade.

Lees hieronder de oproep van Toerisme Vlaams-Brabant:

 

Beste gemeente, ondernemer, vereniging van onze Groene Gordel,

Creativiteit, ondernemerschap en organisatietalent in onze Groene regio is wat deze coronatijd nodig heeft. Samen met u brengen wij daarom graag succesvolle activiteiten in uw parken en tuinen tot leven.

Volgende activiteiten staan centraal:

  1. In het weekend van 22-23 mei: spiritueel geluk met tai ji workshops, stil mediteren in de natuur en gezellig boomknuffelen in het park
  2. In het weekend van 29-30 mei: bierromantiek waarbij we rekenen op uw initiatief!
  3. In het weekend van 5-6 juni: bubbel/gezinsgeluk tijdens picknicks in het park waar we uw initiatief zeker kunnen gebruiken!

Zelf bedachten we al enkele thema’s: meditatie, Tai ji, romantische muziek in het park, lekkere biertjes en chocolade, gezinsbubbelactiviteiten met klavertje vier… We zijn er zeker van dat met uw initiatief we de geluksbeleving nog meer tot leven kunnen wekken!

Kriebelt het om zelf een activiteit te organiseren? Denkt u dat die activiteit een extra Geluksbeleving in een van onze parken of tuinen kan creëren? Vraag dan zeker groen licht aan de domeinbeheerders! Dan nemen wij uw activiteit met veel plezier op in onze Parkenparade.

Uw initiatief ondersteunen wij graag!

Schrijf je hier in.

 

Meer informatie? Lees het hier.