Naar de inhoud

Netwerk

Regionetwerk

Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Cultuur Noordrand is een netwerk dat 13 steden en gemeenten in de Noordrand van Brussel verbindt, zo lokale spelers verstrekt en bruggen bouwt naar andere sectoren. We werken samen met culturele en andere spelers uit Brussel, Vlaanderen en daarbuiten.

Op deze pagina vind je het netwerk van de (potentieel) bovenlokale culturele en verwante spelers van Cultuur Noordrand. Het is de aanzet van een dynamisch netwerk dat in de toekomst zal groeien.

Culturele spelers uit onze regio ontvingen een vragenlijst. Ze konden zelf aangeven of ze op onze netwerkkaart wilden of niet. Ben jij een culturele speler uit regio Noordrand en ontving je de vragenlijst niet?

Wil je graag op onze netwerkkaart? Vul deze vragenlijst in

Bij de verwante spelers vind je een beperkte en voorlopige lijst. Deze zal verder worden aangevuld op basis van projecten en activiteiten van onze netwerkpartners.

Ben jij als lokale speler op zoek naar een partner uit de regio om mee samen te werken? Dan zet deze netwerkkaart je wellicht op weg. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag in je zoektocht naar een (de) geschikte regiopartner(s).

Meer netwerk

Dynamisch cultureel netwerk van steden en gemeenten in de Noordrand van Brussel